natraj.jpg
 
 

Velkommen!

 
 

"“Indisk mat på sitt beste og kvalitet i alle ledd”

 
se meny og bestill
 
 
 
Natraj-logo (1).png
 
 

Siden åpningen i 1984 har Natraj Tandoori Restaurant blitt selve definisjonen på Indisk kokkekunst i Norges hovedstad.

Vi lager maten med stolthet for faget og kjærlighet for maten. Hos Natraj Tandoori Restaurant er vi kompromissløse i valget av våre råvarer. Hver eneste dag starter vi tidlig om morgenen med å lage våre sauser, vasker våre friske grønnsaker, tørker urter, setter sammen våre unike krydderblandinger, og preparerer det ferske kjøttet. 

Take Away og Levering av Indisk mat i Oslo

Natraj Tandoori Restaurant tilbyr Take Away der våre gjester kan hente maten selv, eller få maten levert hjem av våre stilige sjåfører. Alle nettbestillinger blir bekreftet med nøyaktig tidspunkt for henting og levering. 

 

Telefon

22 44 75 33

 

Lokasjon

Bygdøy allé 8,

0262 Oslo

 

Åpningstider

Man - Lør: 16.00 - 22.00

Søn: 15.00 - 22.00

 
 
 

Take Away & Levering

"Den beste Indiske maten i Oslo, og rask levering" (Håkon) - Fast kunde hos Natraj i over 30 år

se meny og bestill
 
 
 

Leverer dere alltid innen en time?

Vi har satt et mål om å kunne levere innen 60 minutter, i de aller fleste tilfellene klarer vi å levere langt raskere. Skulle vi komme for sent til avtalt tid under spesielle forhold som tett trafikk, hindring pga. vær osv, ringer vi og sier ifra i god tid.

Opererer dere med en nedre handlegrense ved levering/utkjøring?

For at Natraj Tandoori Restaurant skal kunne levere våre kunder et best mulig tilbud, har vi en nedre handlegrense på 250 kr.

Leverer dere til meg?

Natraj Tandoori Restaurant leverer til de fleste bydelene i Oslo. Hvis det er områder vi normalt ikke leverer til, gjør vi som oftest unntak så lenge vi ikke går på et direkte økonomisk tap. 

Hvilke betalingskort aksepterer dere?

Du kan betale med Visa, Mastercard, Diners Club, og American Express. Når du betaler med kort vil beløpet bli reservert på kontoen din etter at din bestilling er bekreftet av Natraj Tandoori Restaurant. 

Hvis vi må annullerer din bestilling, vil pengene som er reservert være synlig og tilbake på din konto innen 24 timer. Avhengig av kortutsteder og bank, kan det i svært få tilfeller ta tre bankdager før pengene er synlig som disponibel saldo i din nettbank.

Dersom maten av en eller annen grunn utleveres uten at betaling har gått gjennom, må du betale for maten i etterkant, uavhengig om manglende betaling skyldes forhold hos Natraj Tandoori Restaurant, deg som kunde, eller tredjepart.

Sikker betaling med Stripe

Alle korttransaksjoner håndteres av vår betalingsleverandør Stripe inc, som sørger for trygg og sikker betaling. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at ingen andre får tilgang til sensitiv informasjon og betalingsdetaljer. Du kan lese mer om Stripe her:

 https://stripe.com/about

http://www.dn.no/tekno/2015/06/18/2016/Netthandel/vil-forenkle-norsk-netthandel

Kan jeg kontakte noen hvis jeg lurer på noe?

Vi hjelper gledelig til på: post@natraj.no, eller ring: 22 44 75 33

 
 
se meny og bestill
natraj (3).jpg
 

Spisekart

 

Rettene er grillet i tandoor som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull. Kombinasjonen av marinade, trekull og leire skaper en fantastisk smaksopplevelse. Tandoori - ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene i Punjab provinsen og er fortsatt uforandret.

 
 
 
 

Spis sammen

"Gleder smaker best når de deles"

Vennligst send en melding til 93 63 55 79, eller send en epost til: post@natraj.no